[social_icons type="normal_social" icon="fa-facebook" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://www.facebook.com" target="_blank" icon_margin="0 5px 0 0" icon_color="#8d8d8d" icon_hover_color="#ffffff"][social_icons type="normal_social" icon="fa-twitter" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://twitter.com" target="_blank" icon_margin="0 5px 0 0" icon_color="#8d8d8d" icon_hover_color="#ffffff"][social_icons type="normal_social" icon="fa-pinterest" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://www.pinterest.com" target="_blank" icon_margin="0 5px 0 0" icon_color="#8d8d8d" icon_hover_color="#ffffff"][social_icons type="normal_social" icon="fa-google-plus" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="https://plus.google.com/" target="_blank" icon_margin="0 5px 0 0" icon_color="#8d8d8d" icon_hover_color="#ffffff"][social_icons type="normal_social" icon="fa-dribbble" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://dribbble.com" target="_blank" icon_margin="0 5px 0 0" icon_color="#8d8d8d" icon_hover_color="#ffffff"][social_icons type="normal_social" icon="fa-instagram" use_custom_size="yes" size="fa-lg" custom_size="17" link="http://instagram.com" target="_blank" icon_margin="0 0px 0 0" icon_color="#8d8d8d" icon_hover_color="#ffffff"]

Velkommen til DivingNature

Velkommen til DivingNature

Så, nu er jeg er for alvor gået “ombord” i mit projekt om at starte eget firma op. “Skibet” står i vinterstativet og er under udarbejdelse i Føns. Firmaet hedder DivingNature. Jeg er klar med mit første indlæg på bloggen og efterfølgende hjemmeside DivingNature. Hjemmesiden kommer online den 20. marts og jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at få hjemmesiden offentliggjort. Min helt egen hjemmeside – DivingNature.

DivingNature uddanner rigtige dykkere – i SSI regi, og bygger på – rigtig viden, færdigheder, udstyr og erfaring, og er nøgleord og en nødvendighed for at blive en rigitg og velkvalificeret dykker.

Jeg har været rigtig heldig at have et godt netværk, …nogen som kender nogen der kender nogen…. og sådan fandt jeg frem til Martin Andersen som er primus motor på bloggen og hjemmesiden. Meget kan jeg – men It-programmering og hjemmesider er ikke min stærke side, så STOR ros til Martin!!!

Jeg håber at I alle vil tage godt imod bloggen og hjemmesiden samt hjælpe mig med konstruktiv feedback og input, ris/ros og gode ideer.

Bloggen vil omhandle dykning i alle afkroge.. de fleste, ud fra min egen erfaring med dykning. Mit mål er at give værdiskabende oplevelser gennem DivingNature, hvor vi kan tilbyde langt de fleste dykkerkurser. Lige fra begynderen og til den meget erfarende dykker. Når du tager dit dykkerkursus ved DivingNature får du et kursus af højeste kvalitet hvor vi vægter tid og sikkerheden højt for den enkelte kursist….. Bliv en rigtig og velkvalificeret dykker.

2 Comments
 • Lars Bjærn
  Posted at 15:08h, 14 juni Svar

  Hej Stefan
  Det bliver spændende at se din nye skolestuen, og at høre nærmere omkring din planer til Sydfyns Outdoor Event

 • Stefan Brandt
  Posted at 19:56h, 27 juni Svar

  Hej Hr Bjørn
  Jeg glæder mig også til at vise skolestuen frem 🙂
  Ja, jeg bliver repræsenteret ved Sydfyns Outdoor Event og det bliver spændende og jeg glæder mig

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.