SSI Uddannelse
15648
page-template-default,page,page-id-15648,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

SSI Uddannelse

I mere end 40 år har SSI tilbudt uddannelser, dykkercertifikater samt uddannelses-mæssige ressourcer til dykkere, dykkerinstruktører, dykkercentre samt resorts rundt om i verden. SSI startede i 1970 og er siden da udbredt til mere end 30 service centre repræsenteret i mere end 110 lande med over 2.400 Internationale lokationer og materialer på mere end 25 sprog.

SSI Certifikater er respekterede rundt om i verden, så du kan være sikker på at dine kvalifikationer bliver anerkendt, hvor end du ønsker at dykke.

 

SSI undervisningsfilosofi

Hvert af vores uddannelsesprogrammer er baseret på “Diver Diamond metoden ” som fokuserer på den rigtige viden, færdigheder, udstyr og erfaring som er nødvendig for at blive en velkvalificeret dykker.

 

Nødvendig viden

Viden erstatter angst og fantasier med korrekte informationer. SSIs uddannelse giver dig den information og de
værktøjer der er nødvendige for at gøre dig til en sikker dykker.SSI_LOGO_Diamond_RGB_png

 

Rigtige færdigheder

Under vejledning fra en SSI instruktør vil du lære og opnå de korrekte færdigheder og teknikker inden for scuba dykning som gør dig komfortabel i forbindelse med dine undervandseventyr. SSIs metode er komfort gennem gentagelser

 

Rigtigt udstyr

Du vil lære hvorfor det er vigtigt at vide hvordan dit udstyr fungerer, og hvorfor det at have dit eget udstyr er altafgørende for din  sikkerhed. Undervejs i din træning vil du lære forskellige udstyrskonfigurationer, der hjælper dig med af finde det bedste tænkelige Total Diving System til netop dig.

 

Rigtig erfaring

Jo mere du dykker, jo bedre bliver dine dykkerfærdigheder(erfaring). SSI vil give dig en en vifte af muligheder både lokalt og andre steder, hvor du kan udvikle dine færdigheder og få nye oplevelser.

 

 

 

 

 

Hvor langt vil du gå?

poster