Science of diving
15615
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15615,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Science of diving

 

Viden er lige så vigtig som korrekt håndtering af dit dykkerudstyr! Her dækkes alle områder af dykkerviden på en detaljeret og grundig måde

 

SCIENCE_OF_DIVING

Dykning bliver bare sjovere og mere sikker hvis du ved mere om det. Science of diving kurset gennemgår alle områder af dykkerteorien mere detaljeret på en let forståelig måde.
Fysik, fysiologi, dekompressionsteori, dykkerudstyr og livet under overfladen.
Uanset om du bare ønsker mere viden om dykning eller om du planlægger at blive Dive Professional, så er Science of Diving lige det du har brug for! Science of diving kurset er det perfekte vinterkursus, da der ikke er dykning med i kurset. Hvis du vil vide mere om dykkerteori, er det bare at købe manualen og tilmelde dig kurset.

Hvis du vil gå videre for at blive professionel f.eks. blive guide eller undervise andre i dykning så gå videre og bliv Dive Master eller Dive Control Specialist. Du kan også gå ad den tekniske vej og blive teknisk dykker. I begge retninger er det et krav at du har kurset haft Science of Diving.

 

Adgangskrav

Minimum 15 år ved deltagelse af Science of Diving Kursus
 

Certificering

Være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende

 

Kursusindhold

Dette kursus bliver holdt som et intensivt teorikursus, som du kan forberede dig på ved hjælp af manualen.

  • Fysik
  • Fysiologi
  • Dekompressionsteori
  • Verden under overfladen
  • Dykkerudstyr

 

Afvikling af kurset

Kurset afvikles med 4 teorilektioner.

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certifikation Kort
  • Digitale Trænings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes

 

Kombiner andre kurser med Science of diving kurset! F.eks. Gå den professionelle vej og bliv Dive Master ved at tage kurset Dive Guide.

 

Mulighederne er uendelige!

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.