Førstehjælp
15631
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15631,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Førstehjælp

Et uundværligt værktøj i tilfælde af uventede ulykker

 

 
React Right er SSIs førstehjælpsprogram. Dette Kursus giver dig kundskaber i førstehjælp og CPR (hjertemassage, hjerte/lunge-redning).
SC-RR
Når du har lært at håndtere en ulykkessituation korrekt vil du lære, hvordan du skal anvende førstehjælp og CPR i forbindelse med en dykkerulykke. Desuden vil du lære om AED (Hjertestarter). Programmet er skræddersyet til dykkere med undervisning i teori og teknikker.
Kurset indeholder anerkendte internationale normer for førstehjælpskurser. Kurset kan også fuldføres af ikke-dykkere. I Secondary Care delen af kurset vil du lærer at give forbindinger og lignende, som ikke er livsgivende, men som er det de fleste af os kan komme ud for i hverdagen.

 

Adgangskrav

På dette kursus er der ingen forudsætninger. Det betyder at alle er velkommende. Både dykkere og ikke-dykkere.

 

Certificering

Der kræves ingen certificering for at kunne starte på dette kursus, men SSI og andre træningsorganisationer kræver et gældende førstehjælpsbevis i forbindelse med Stress & Rescue-kursus eller for at gå videre som Divemaster.

 

Kursusindholdførstehjælp

Programmet omfatter:

  • Første vurdering
  • Førstehjælp og hjerte/lungeredning
  • Stabiliseringsteknikker
  • Grundlaget for brug af hjertestarter(AED)

 

Afvikling af kurset

Selv om det er et alvorligt emne foregår kurset i en stille og hyggelig atmosfære, samtidig med at vi lærer. Førstehjælps kurset består af teori, praktiske øvelser, scenarier og en teoretisk eksamen. Kurset vil foregår i teorilokalet. Ved bestået kursus udstedes et internationalt SSI specialty certifikat.
Kurset tager en aften.

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certification Card
  • Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes

 

Kombiner Førstehjælps kurset med et Oxygen kursus, hvor du lærer at give Oxygen ved dykkerulykker og kombinere dem – Førstehjælp og Oxygen provider. Mulighederne er uendelige!

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.

Pris

850 kr.

Holdstart

Bliver annonceret

Category
Førstehjælp