Førstehjælp & Oxygen
15633
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15633,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Førstehjælp & Oxygen

 

Et uundværligt værktøj i tilfælde af uventede ulykker

 

SC-RR

Førstehjælp og Oxygen Provider kurserne er SSIs førstehjælpsprogram. Og i kombination giver det en stor kunnen.

At kunne hjælpe sin makker, hvis der skulle opstår en nødsituation er en uundværlig kunnen. Vær den der er klar til at kunne hjælpe en kollega. Lær førstehjælp og lær at administrere oxygen i forbindelse med en dykkerulykker. Så deltag i SSIs Førstehjælp – og Oxygen Provider kursus som indeholder Førstehjælp, CPR, AED(Hjertestarter) og Oxygen-håndtering i ét. Kurset er udviklet til dykkere, men er lige så relevant for dem, der er omkring dykkere som det er for besætningsmedlemmer, support personale, dykkerledere samt livreddere.

Førstehjælps kurset giver dig kundskaber i førstehjælp og CPR (hjertemassage, hjerte/lunge-redning) så du lære at håndtere en ulykkessituation korrekt. Oxygen Provider Kurset giver dig kundskaber i at give ilt. Vi giver altid ilt ved dykkerulykker. Det er vigtigt at hjælpen er til stede så hurtigt som overhovedet muligt indtil de professionelle når frem. Kurset indeholder anerkendte internationale normer for førstehjælpskurser. Kurset kan også fuldføres af ikke-dykkere. I Secondary Care delen af kurset vil du lærer at give forbindinger og lignende, som ikke er livsgivende, men som er det de fleste af os kan komme ud for i hverdagen.

Uanset, hvilket niveau man er på som dykker vil det altid være en god ide at deltage på et kursus, hvor du både lære at give førstehjælp og bliver i stand til at give ilt.

 

Adgangskrav

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på dette kursus. SSI_LOGO_React_Right_RGB_Black_pngDu behøver ikke have deltaget i nogen tidligere CPR eller førstehjælps-uddannelse for at deltage på dette kursus. Det betyder at alle er velkommende. Både dykkere og ikke-dykkere.

 

Certificering

Der kræves ingen certificering for at kunne starte dette kursus. Men SSI og andre træningsorganisationer kræver et gældende førstehjælpsbevis i forbindelse med Stress & Rescue-kursus eller for at gå videre som Divemaster.

 

Kursusindhold

Programmet omfatter Teori og Workshops

 

Førstehjælp

Du lærer at genkende skader ved dykning der kan behandles ved hjælp af førstehjælp og oxygen.
Du lære korrekt samling og opsætning af Oxygenudstyr. og give oxygen i en nødsituation.
Teorien består af 1 teori lektion og 4 workshops, hvor du bl.a. gennemgår :

 • Første vurdering
 • Førstehjælp og hjerte/lungeredning
 • Stabiliseringsteknikker
 • Grundlaget for brug af hjertestarter(AED)

 

Oxygen Provider
Du lære at genkende skader ved dykning der kan behandles ved hjælp af oxygen.
Korrekt samling og opsætning af oxygenudstyr og give oxygen i en nødsituation.

 • Korrekt samling og adskillelse af oxygenudstyret
 • Anvendelse af “free-flow maske, på en tilskadekommet dykker der trækker vejret.
 • Anvendelse af en “Demand ventil”, på en tilskadekommet dykker der trækker vejret.
 • Anvendelse af en “Pocket mask”, på en tilskadekommet dykker der ikke trækker vejret.

 

Afvikling af kurset

Kurset vil veksle mellem oplæg ved instruktøren, diskussioner, workshops og praktiske øvelser.
Selv om det er et alvorligt emne foregår kurset i en stille og hyggelig atmosfære, samtidig med at vi lærer. React Right kurset består af teori, praktiske øvelser, scenarier og en teoretisk eksamen. Kurset vil foregår i teorilokalet. Ved bestået kursus udstedes et internationalt SSI specialty certifikat.
Kurset tager en dag.

 

Undervisningsmaterialer

 • Digital SSI Certification Card
 • Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
 • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
 • Bog kan tilkøbes

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.

Pris

1.745 kr.

Holdstart

Bliver annonceret

Førstehjælps Kurser


Førstehjælp


Oxygen Provider

Category
Førstehjælp