Opdriftskontrol
15613
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15613,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Opdriftskontrol

 

Enhver dykker ønsker at være en “god dykker” – Perfekt opdriftskontrol er det første skridt i denne retning

 

PERFECT_BUOYANCY

Det anbefales at man forbedrer sine færdigheder i opdriftskontrol. Alle dykkere som ønsker at forbedre deres dykkefærdigheder og på samme tid ønsker aktivt at beskytte miljøet vil kunne drage stor fordel af at tage kurset Perfekt opdriftskontrol.

Næsten alle dykkere, der ønsker at dykke på de gode steder i deres ferie, skal udføre et “Check-Dive” og her er opdriftskontrol en af de væsentligste færdigheder, som skal kunne udføres. Det er ikke for at stresse dig på starten af din ferie men bl.a. for at blive fortrolig med deres udstyr, hvis det er lejet. De vil samtidig kunne kontrollere ens færdigheder i bl.a. opdriftskontrol. Det gøres for at beskytte miljøet og de rev der skal dykkes ved. Ødelæggelser og skader lavet af dykkere med dårlige færdigheder i bl.a. opdriftskontrol har en meget stor påvirkning på revene over hele verden. Perfekt opdriftskontrol er desuden et krav på næsten alle Specialty kurser.

 

Adgangskrav

Være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende
Minimum 15 år ved deltagelse ved Perfekt Opdrifts Kursus
Minimum 12 år ved deltagelse ved Junior Perfekt Opdrifts Kursus

 

Certificering

Være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende

 

Kursusindhold

  • Dykkerudstyr til opdriftskontrol
  • Den grundlæggende viden om opdrift
  • Kontrol af din opdrift i vandet
  • Perfekt opdriftskontrol som et aktivt bidrag til verdenen under overfladen

 

Afvikling af kurset

Kurset afvikles med teori og 2 åben vandsdyk

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certifikation Kort
  • Digitale Trænings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes

 

Kombiner andre kurser med Perfekt Opdrifts Kontrol kurset! F.eks. Nitrox Kursus og Dybde Dykning. Disse to kurser er gode at tage sammen med Perfekt Opdrifts Kontrol kurset.

 

Mulighederne er uendelige!

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.