Open Water Diver
147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-147,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Open Water Diver

 

Et grundkursus i dykning

På Open Water Diver kurset får du kundskaber og færdigheder som du behøver for at kunne dykke på en sikker måde. Du lærer at dykke ved at dykke! Dette betyder og indebærer at vægten på kursets undervisning er lagt på de øvelser du får brug for når du dykker i åben vand(havet). De første træningsdyk foregår i en svømmehal eller i confined water som betyder et område som er lukket. Når du og din instruktør føler at du behersker øvelserne, er du klar til den virkelige udfordring – dykning i havet!

 

SSI_LOGO_Diamond

Forudsætninger

Du skal være minimum 10 år ved kursus start. Fra 10 – 15 år certificeres du som Junior Open Water Diver og dine forældre skal give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på kurset. Er du over 15 år certificeres du som Open Water Diver. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Du skal kunne demonstrere og vise at du kan svømme 180 meter uden hjælpemidler eller 275 meter med ABC udstyr – Maske, snorkel og svømmefødder. Desuden skal du kunne træde vande i 10 minutter på stedet uden hjælpemidler.

 

Kursus indhold

Et SSI Open Water Diver kursus er opbygget så du kan lære teorien i dit eget tempo når er passer dig. Teorien består af 6 lektioner hvoraf 1 aften er i teorilokalet og resten af teorien tager du online. Den første aften i teorilokalet gennemgås der – Dykkerudstyret, dets udformning og anvendelse.
Onlineteorien omhandler – Grundlæggende fysik og fysiologi specielt for dykkere – Adfærd og sikkerhedsregler inden for dykning – (Dykker tabeller/computer)

 

Teoriundervisningen afsluttes med en skriftlig eksamen som er tilrettelagt som multiple choice opgaver. For at bestå eksamen skal minimum 80% af dine svar skal være korrekte.

 

Open Water Diver kurset indeholder trænings- og øvelses dyk i svømmehallen. Du starter på lav dybde med enkle øvelser som bl.a, at tømme din maske for vand og genfinde tabt regulator. I løbet af disse dyk tilegner du dig de praktiske færdigheder som en certificeret Open Water dykker skal være i besiddelse af. Efter at øvelserne i svømmehallen er udført korrekt, gennemføres mindst 4 trænings- og øvelses dyk i havet. Øvelserne er i princippet en gentagelse af øvelserne fra svømmehallen, blot befinder vi os i det rette miljø – havet.

 
[qode_pricing_tables columns=”one_columns”][qode_pricing_table title=”Standard pakke” show_button=”no” button_size=”large” active=”no” price=”3199″ currency=”DKK” button_text=”Bestil” price_period=”kursus”]

Digital SSI Dykkerbevis
Digitale træningsmaterialer inklusiv video streaming
Interaktive quizzer, personlige noter & bogmærker
Under kurset låner du et komplet sæt dykkerudstyr gratis
[/qode_pricing_table][/qode_pricing_tables]
Bestil via dette link BESTIL

Kvalifikationer efter kurset

Når du er færdig med kurset vil dit SSI Open Water Diver certifikat og din logbog identificere dig som dykker. Du vil efter kurset være i stand til at tage vare på dig selv, samt yde et minimum af assistance til din makker. Du kan derefter købe eller leje dykkerudstyr, få fyldt dykkerflasker og deltage på dykkerture.
Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, under forhold tilsvarende dem du har haft under kurset er 18 meter – for juniorer dog maksimal 12 meter.

 

Kursusindhold og opbygning

  • 1 teorilektion af 4 timer. Resten af teorien tages online
  • 2 Pool lektioner af 4 timer.
  • 5 Åbentvands dyk fordelt på 2 dage
  • Valgfri gratis Online Træning.

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Dykker bevis
  • Digitale Trænings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes
  • Under kurset låner du et komplet sæt dykkerudstyr gratis

Med i kursusprisen er Leje af udstyr under kurset og kursusmaterialer (SSI Open Water Digital kursus Standard pakke)
Kombiner andre kurser med Open Water Diver kurset! F.eks. Perfekt Opdrift og Navigation. Disse to kurser er gode at tage sammen med Open Water Diver kurset.

Category
Grundkursus