Normoxic Trimix
15702
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15702,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Normoxic Trimix

 

Vil du lære sikker anvendelse at Trimix på dybder ned til 60 meter

 

sc-xrtntmx

Dette program vil kvalificere dig til at dykke til 60 meter, og i tillæg til den gas som blev udnyttet i ADP, vil du nu bruge trimix med et indhold på minimum 18% ilt. Normoxic kurset kan tages sammen med kurset Advance Dekompression Procedurer. Helium mix vil være tilpasset svarende til en narkotisk dybde af 35 meter. Som med Advanced dekompression Procedurer (ADP) skal du bruge et fuld teknisk sæt udstyr og to stage flasker.

Ved ekstrem dyb dykning er der en række risici for dykkeren. Den mest udbredte er virkningen af narkose, men viskositeten af luft kan også gøre det vanskeligt for en dykker at trække vejret i regulatoren ved ekstreme dybder. På Trimix Dykker kurserne fokuserer vi på kontrol af disse og andre risici ved at benytte en lettere gas med minimale narkotiske egenskaber på dybder ned til 100 meter. Normoxic Trimix Diver kurset har en 60 meter grænse og her bruger du bundgasser der kan indåndedes fra overfladen. Normoxisk Trimix kurset er adgangsgivende kursus til hypoxiske Trimix kursus.

 

Adgangskrav

Alder: Minimum 18 år ved kursusstart.47377_4739633458758_228461135_n
Mindst 75 loggede dyk – hvoraf minimum 20 dyk skal have været dybere end 30 meter og med mindst 10 dyk med dekompresionsstop med mindst ét gas skifte. Du skal have dit eget dykkerudstyr inkl. dobbelt flaskesæt(Min dobbelt 12L) med 2 første trin hvoraf den primær regulator har 210 cm lang slange og den sekundær regulator har en ca. 60 cm lang slange. Du skal have minimum 2 stage flasker med 2 førstetrin og regulator i oxygenservice. Alt udstyr vil blive gennemgået og kontrolleret for fejl og mangler. Dårligt vedligeholdt udstyr er uacceptabel i forbindelse med teknisk dykning.
2 tidsmålere (F.eks. computer og en bottom timer). 1 hovedlygte + 1 backuplygte. Linehjul, dekobøje og spole. Wetnotes. Backup maske. Jon-Line
Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god fysisk og psykisk form.  Helbredserklæringen skal maksimum være 12 måneder gammel ved start af kursus. Være i besiddelse af en gyldig dykkerforsikring.

 

Certificering i

SSI Science of Diving
SSI Deepmain14
SSI Nitrox
SSI Stress & Rescue eller tilsvarende
SSI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
SSI Extended Range

eller

SSI TXR Cave Diving
SSI TXR Technical Wreck Diving eller tilsvarende

 

Kursusindhold

 • Workshop med udstyrskonfiguration
 • Teoriundervisning 3×4 timer
 • Dekompressionsteori
 • Planlægning af dekompression dyk
 • Planlægning af Normoxic Trimix Dyk på 3 gasblandinger
 • Svømmehalstræning
 • 6 dyk i åbent vand

 

Undervisningsmaterialer

 • Digital SSI Certification Card
 • Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
 • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
 • Bog kan tilkøbes

 

Afvikling af kurset

Kurset afholdes med 3 x teorilektionerne af 4,5 timer og kan blive afviklet over 3 hverdags aftner,(Alternativ dage kan aftales), en eftermiddag i svømmehallen, hvor fysiske prøver og Confined Water træning afvikles. En dag ved havet hvor dyk 1 og dyk 2 afvikles. Dyk 3 til 6 kan afvikles i en forlænget weekend enten i Kreidesee, Hemmoor i Tyskland eller ved Kristiansand i Norge.

 

Vilkår og betingelser

Prisen er inkl. kursusmaterialer og gebyr til certificering.
Prisen er eksklusiv gasser og turomkostninger for kursist.
Gasser og turomkostninger for instruktøren betales af kursister.
Uddannelsen skal være afsluttet inden for 6 måneder.
 
Når du har færdiggjort dette kursus med succes kan du senere deltage i TXR Hypoxic Trimix til 100 meter

SSI_LOGO_Dive_Center

Pris

5.995 kr.

Holdstart

Bliver annonceret

Category
TXR