Navigation
15622
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15622,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Navigation

 

Det at kunne finde vej kræver gode navigationsfærdigheder

 

navigation

Spøger du dig selv nogen gange om du kan finde vejen hjem. Tænk på situationen, hvor du allerede har været undervejs i 20 minutter og havbunden er fuldstændig flad og du til skal til at dykke tilbage til hvor du kom fra. Instruktøren ser jo altid ud til at kunne finde vejen hjem. Hvis du også vil lære at kunne finde vej, enten ved kompasnavigation eller naturlig navigation. Så er et kursus i navigation lige hvad du behøver for selv at lære disse færdigheder. På et navigations kursus vil du lære at navigere efter et kompas og hvordan man opnår naturlige navigationsfærdigheder. På navigationskurset vil du bl.a. lære at bedømme distancer, navigere i forskellige søgemønstre, finde vej til forskellige markeringspunkter og blive i stand til altid at komme tilbage til udgangspunktet.

 

Adgangskrav

Minimum 15 år ved deltagelse ved Navigations Kursus
Minimum 12 år ved deltagelse ved Junior Navigations Kursus

 

Certificering

Være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende
Være certificeret som Junior Open Water Diver eller tilsvarende

 

Kursusindhold

  • Naturlig navigation
  • Kompasnavigation
  • Kombination af naturlig og kompasnavigation
  • Specielle navigationssituationer

 

Afvikling af kurset

Kurset afvikles med teori og 2 åben vandsdyk
Kurset kan afvikles over en weekend.

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certifikation Kort
  • Digitale Trænings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes

 

Kombiner andre kurser med Navigations kurset! F.eks. Nat og Dårlig sigt eller Søg og Hæv kurser da begge disse kurser stiller store krav til ens færdigheder i navigation.

 

Mulighederne er uendelige!

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.