Master Diver
15597
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15597,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Master Diver

Fortsæt dine eventyr og tag et kridt videre i din uddannelse

 

master_diver

Du kan starte direkte efter dit SSI Open Water kursus på den videregående uddannelse til SSI Master Diver. I løbet af Master Diver kurset, vil du gennemfører 5 forskellige komplette kurser. Du vil få en bedre forståelse for dykning og en bred erfaring indenfor hvert Specialty område.
Som SSI Master Diver må du dykke til 40 meters dybde, med nitrox blandinger mellem 21% og 40%. Du vil desuden gennemfører SSI Diver Stress & Rescue speciality som vil lære dig alt om forebyggelse og behandling af dykkerskader.

 

Adgangskrav

Du skal være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende og ved den afsluttende certificering som Master Diver skal du have logget mindst 50 dyk. Du skal have et førstehjælps kursus som er taget inden for de sidste 12 måneder samt være certificeret som Oxygen Provider eller tilsvarende. Er du ikke det eller har du ikke et Førstehjælps Kursus , og er du ikke certificeret som Oxygen Provider har du mulighed for at blive dette undervejs i forløbet til Master Diver. Dette kan du gøre ved at tage kurset React Right og Oxygen Provider som uddanner dig i både førstehjælp og som Oxygen Provider.

 

Certificering

Være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende

 

Kursusindhold

Master Diver kursusindhold:

 

Afvikling af kurset

Kurset afvikles med 3 teorilektioner og 5 åbenvandsdyk som repræsentere de valgte specialities
Desuden afvikles kurset Diver stress & Rescue med 2 teorilektioner med en workshop samt 3 åbenvandsdyk

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certifikation Card
  • Digitale Trænings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bøger kan tilkøbes

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.

Pris

6.995 kr.

Holdstart

Bliver annonceret

Category
Speciality