Limited Trimix | Diving Nature
15704
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15704,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Limited Trimix

xr-Limited_trimix_200_135

Det foregående kursus, Extended Range, gav dig mulighed for at dykke til 45 meter med 20 minutters accelereret dekompression på luft og nitrox. Dette kursus, XR Limited Trimix giver dig uddannelsen i at bruge Helium i din bundgas, på den samme dybde, og én dekompressionsgas.
Med Helium i din bundgas, dvs Trimix får du ikke den samme dybderus, som man kender det på dybe dyk med luft. Derved får du et mere sikkert og komfortabelt dyk, hvor du og din makker har overskud til at hjælpe hinanden i en uventet situation. Det vil også give en bedre oplevelse og derved bliver dykket sjovere da du er mere klar i hovedet.
Med dette kursus og trimix i dit dobbeltsæt f.eks. TX21/35 og en Nitrox50% som dekompressionsgas, vil du være klar og godt klædt på til at gå ned til 45 meter med de nye tekniske værktøjer som du lære på dette kursus, som f.eks. dekompressionsteori og usdtyrskonfirguration.
Dette kursus kan kun gennemføres i fuldt teknisk udstyr

 

Adgangskrav

dobbeltsæt
Alder: Minimum 18 år ved kursusstart.
Mindst 50 loggede dyk – hvoraf minimum 12 dyk skal have været på Enriched Air Nitrox. Du skal have dit eget fuldt tekniske dykkerudstyr som består af et dobbelt flaskesæt(Min dobbelt 10L) med 2 første trin hvoraf den primær regulator har en 210 cm lang slange og den sekundær regulator har en ca 60 cm lang slange. Have minimum en 7L stageflaske til dekompression med O2 serviceret 1. og 2. trin.
Alt udstyr vil blive gennemgået og kontrolleret for fejl og mangler. Dårligt vedligeholdt udstyr er uacceptabel i forbindelse med teknisk dykning.

Du skal have 2 tidsmålere. F.eks. en computer og en bottomtimer. 1 hovedlygte + 1 backuplygte. Et Linehjul, dekobøje og en spole. Wetnotes, Backupmaske og Jon-Line.

Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god fysisk og psykisk form. Helbredserklæringen skal maksimum være 12 måneder gammel ved start af dette kursus.

 

Certificering i

SSI Advance Open Water Diver eller tilsvarende
SSI Enriched Air Nitrox 40% dykker eller tilsvarende.
SSI Deep Diver eller tilsvarende.

 

Kursusindhold

tekdyk1

  • Workshop med udstyrskonfiguration
  • Teoriundervisning 3×4 timer
  • Dekompressionsteori
  • Planlægning af dekompression dyk
  • Svømmehalstræning
  • 6 dyk i åbent vand

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certification Card
  • Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes

 

Afvikling af kurset

Kurset kan afholdes som et kombinationskursus, som inkluderer XR Advanced Nitrox, XR Extended Range og Extended Range Limited Trimix. Teorilektionerne vil blive afviklet over 3 hverdags aftner, en eftermiddag i svømmehallen, hvor fysiske prøver og Confined Water træning afvikles. En dag ved havet hvor dyk 1 og dyk 2 afvikles. Dyk 3-6 afvikles i en forlænget weekend enten i Kreidesee, Hemmoor i Tyskland eller ved Kristiansand i Norge.
Det er muligt at aftale alternativ dage for teorilektionerne efter den første aften.

 

Vilkår og betingelser

Prisen er inkl. kursusmaterialer og gebyr til certificering.
Prisen er eksklusiv gasser og turomkostninger for kursist.
Gasser og turomkostninger for instruktøren betales af kursister.
Uddannelsen skal være afsluttet inden for 6 måneder.

 

Når du har færdiggjort dette kursus med succes kan du senere deltage i følgende SSI TXR kurser:
TXR Advanced Decompression Procedures til 50 meter. TXR Normoxic Trimix til 60 meter. TXR Hypoxic Trimix til 100 meter

SSI_LOGO_Dive_Center

Pris

3.995 kr.

Holdstart

Bliver annonceret

Category
XR