Hypoxic Trimix
15637
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15637,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Hypoxic Trimix

 

Vil du dybere endnu ?

 

SC-TXRHT

Dette kursus vil give dig mulighed for at komme til 100 meter. Ja, selv på 100 meter er der masser at kigge på. Vrag og dyreliv. Ud over dette flytter det selvfølgelig også nogle nye grænser.

Dette er det mest avancerede TXR-kursus og her kommer du til at anvende alle de færdigheder, og al den viden, udstyr og erfaringer, du har tilegnet dig på de andre kurser, så du kan skubbe dine grænser….

På dette kursus vil du lærer procedurerne for anvendelse af Trimixblandinger med helium og oxygen, hvor Oxygen indholdet er fra 17 % og nedefter(hyperoxisk gasblandinger). Træningsdyk vil blive gennemført til dybder på maksimum 100 meter og med flere forskellige gasser. Du vil også lære at bruge hyperoxisk gasblandinger til fuldførelse af dekompression.

Ekstrem dyb dykning udgør en række risici for dykkere. Den mest udbredte er virkningen af narkose, men viskositet af luft kan også gøre det vanskeligt for en dykker at trække vejret ved ekstreme dybder. På Trimix dykkerkurset fokuserer vi på kontrol af disse og andre risici ved at benytte en lettere gas med en minimale narkotiske egenskab på dybder ned til 100 meter.

Hypoxic Trimix Diver kurset har en 100 meter grænse, og bruger bundgasser der ikke kan åndes på overfladen.

 

Adgangskrav

.

Alder: Minimum 18 år ved kursusstart
Have udført mindst 100 loggede dyk – hvoraf minimum 30 dyk skal have været dybere end 30 meter og med mindst 10 dyk dybere end 50 meter og 20 dyk skal have krævet flere dekomprisionsstop og med mindst 2 gasskifte.

Du skal have dit eget fulde tekniske dykkerudstyr inkl. dobbelt flaskesæt(Min dobbelt 12L). Dobbeltsættet med 2 første trin hvoraf den primær regulator har en 210 cm lang slange og den sekundær regulator har en ca. 60 cm lang slange. Have mindst 3 stageflasker med 3 førstetrin og regulator. Regulator og flasker skal være Oxygen renset i overensstemmelse med brug af indhold i flasker. Alt udstyr vil blive gennemgået og kontrolleret for fejl og mangler. Dårligt vedligeholdt udstyr er uacceptabel i forbindelse med teknisk dykning.
2 tidsmålere (F.eks. computer og en bottom timer). 1 hovedlygte + 1 backuplygte. Linehjul, dekobøje (en gul og en rød) og spole. Wetnotes. Backup maske. Jon-Line
Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god fysisk og psykisk form. Helbredserklæringen skal maksimum være 12 måneder gammel ved start af kursus. Du skal have gyldig dykkerforsikring.

 

Certificering i

SSI Science of Diving
SSI Deep
SSI Nitrox
SSI Stress & Rescue eller tilsvarende
SSI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende
SSI TXR Normoxic Trimix Diver eller TXR Advanced Decompression Procedures Diving eller tilsvarende

eller

SSI TXR Cave Diving
SSI TXR Technical Wreck Diving eller tilsvarende

 

 

Kursusindhold

 • Workshop med udstyrskonfiguration
 • Teoriundervisning 3×4 timer inklusiv eksamen
 • Dekompressionsteori
 • Planlægning af dekompression dyk
 • Planlægning af Hypoxic Trimix Dyk på 4 gasblandinger
 • Svømmehalstræning
 • 6 dyk i åbent vand

 

Undervisningsmatrialer

 • Digital SSI Certification Card
 • Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
 • Interaktive Quizer, Personlige Noter & Bookmarks
 • Bog kan tilkøbes

 

Afvikling af kurset

Kurset afholdes med 3 x teorilektionerne af 4,5 timer og kan blive afviklet over 3 hverdags aftner, (Alternativ dage kan aftales), en eftermiddag i svømmehallen, hvor fysiske prøver og Confined Water træning afvikles. En dag ved havet, hvor dyk 1 og dyk 2 afvikles. Dyk 3 til 6 kan afvikles i en forlænget weekend enten i Kreidesee, Hemmoor i Tyskland eller ved Kristiansand i Norge.

 

Vilkår og betingelser

Prisen er inkl. kursusmaterialer og gebyr til certificering.
Prisen er eksklusiv gasser og turomkostninger for kursist.
Gasser og turomkostninger for instruktøren betales af kursister.
Uddannelsen skal være afsluttet inden for 6 måneder.

SSI_LOGO_Dive_Center

Pris

5.995 kr.

Holdstart

Bliver annonceret

Category
TXR