Nitrox
15599
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15599,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Nitrox

 

Drømmen om længere bundtider og mere sikkerhed

 

nitrox

Har du nogensinde drømt om at få længere dykketider for at tage billeder eller udforske et vrag? – og ønsker du at dykke mere sikkert for at minimere risikoen for dekompressionssyge? Nitrox er nøglen. På grund af den reducerede mængde af nitrogen i din åndingsgas, vil din krop blive belastet mindre og afgasningstiden vil blive reduceret.
I løbet af dit Nitrox kursus vil du lære alle de nødvendige regler for planlægning af dyk med Nitrox og du lærer at bruge Nitrox på en sikker måde. Et vigtigt redskab under hele kurset er analysering af indholdet i din dykkerflaske inden ethvert dyk med Nitrox. “Gratis Nitrox“ er et slogan på mange dykkerferiesteder. Det betyder, at du ikke behøver at betale ekstra for Nitrox, men alle dykkeoperatører vil se et gyldigt Nitrox certifikat før du må dykke med Nitrox.
Nitrox kurset indeholder frivillige dyk og er derfor et perfekt “vinter kursus” inden din dykkerferie starter. Det giver dig mulighed for at komme ud at dykke med det samme og nyde fordelene ved at dykke med Nitrox. Kursusprisen er uden dyk.

 

Adgangskrav

Minimum 15 år ved deltagelse ved Nitrox Kursus
Minimum 12 år ved deltagelse ved Junior Nitrox Kursus

 

Certificering

Være certificeret som Open Water Diver eller tilsvarende

 

Kursusindhold

  • Introduktion til Nitrox
  • Nitrox
  • Din krop og verdenen under overfladen
  • Dit Total Diving System og Nitrox
  • Planlægning af dine Nitroxdyk

 

Afvikling af kurset

Kurset afvikles med teori over en aften og afsluttes med en eksamen.

 

Undervisningsmaterialer

  • Digital SSI Certifikation Kort
  • Digitale Trænings Materialer inklusiv Video Streaming
  • Interaktive Quizzer, Personlige Noter & Bogmærker
  • Bog kan tilkøbes

 

Kombiner andre kurser med Nitrox40% kurset! F.eks. Dybde Dykning og Vrag Dykning. Disse to kurser er gode at tage sammen med Notrox40% kurset.

 

Mulighederne er uendelige!

 

Det primære mål for ethvert SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser indlæres ved at bruge hjemmestudier, korte teorilektioner og undervisning i vandet.