Om os
15366
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15366,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Om os

HVEM ER VI?

I 2016 åbnede Diving Nature et dykkercenter i Føns nær Middelfart. Centeret ligger unikt og smukt ved Lillebælt. Få minutters kørsel derfra er der mange muligheder for dykning. Lige fra begynder til erfarende. Bæltet har meget at byde på og det lige fra sortvels til hummere og ikke mindst marsvin. Området ved Lillebælt tilbyder mange gode faciliteter og naturoplevelser.

 

Stefan Brandt er leder af centeret og er yderst kompetent i alt lige fra Open Water Diver til teknisk dykning, Normoxci. Han har dykket side 1998 og er uddannet som instruktør på kurser fra Open Water Diver til Teknisk Dykning, Normoxci, inden for SSI. Centeret tillbyder kurser af en høj kvalitet og har som mål, at kurserne skal have kvalitet frem for kvantitet. Dette betyder, at hvert hold maksimalt kører med fem elever ad gangen, dog helst fire. På den måde bliver der mere tid til hver kursist og man kan gå i dybden på det enkelte kursus.

 

Centeret kan tilbyde det meste og dykkerpakker kan indeholde næsten alle muligheder for dykning samt tekniske dykning. Bådture kan arrangeres. Prøvedyk og Stranddyk. Kurser lige fra begynder til erfarende dykkere der ønsker tekniske kurser herunder nitrox og op til normoxic. Desuden kan centeret tilbyde stort set alle specialyties i SSI-verden.

 

Diving Nature er et SSI Dykkercenter, som har mulighed for at uddanne op til ITC niveau.

 

Stefan Brandt og hans crew ser frem til at se dig i centeret.  Diving Nature har åbent året rundt. Crewets instruktøre består af Stefan Brandt, Morten Morsø og divemaster Lars Bjørn Christiansen.

 

Udstyr i centeret

Diving Nature har skoleudstyr af en høj kvalitet
Der er mulighed for speedbåde til dykkerture
Nadia kompressor som kan levere 350L/min med både 200 og 300 Bar

 

Der vil senere komme muligheder for at få fyldt Nitrox og Trimix på flasker.