Dykkercertifikat?
33
post-template-default,single,single-post,postid-33,single-format-standard,wp-custom-logo,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Dykkercertifikat?

Dykkercertifikat?

Grundkursus i dykning for dig som gerne vil lære at dykke:

På kurset får du kundskaber og færdigheder som du behøver for at kunne dykke på en sikker måde. Du lærer at dykke ved at dykke! Dette betyder og indebærer at vægten på kursets undervisning er lagt på de øvelser du får brug for når du dykker i åben vand (havet). De første træningsdyk foregår i en pool eller i confined water som betyder et område som er lukket. Når du og din instruktør føler at du behersker øvelserne, er du klar til den virkelige udfordring – dykning i havet!

Forudsætninger:
Du skal være minimum 10 år ved kursus start. Fra 10 – 15 år certificeres du som Junior Open Water Diver og dine forældre skal give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på kurset. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Du skal kunne svømme 200 meter samt flyde/træde vande i 10 minutter.

Kursus indhold:
Et SSI Open Water Diver kursus er opbygget så du kan lære teorien i dit eget tempo når er passer dig. Teorien består af 6 lektioner hvoraf 1 aften i teorilokale og resten af teorien taget online og afsluttes med en skriftlig eksamen i teorilokalet. Den første aften i teorilokalet gennemgås der – Dykkerudstyret, dets udformning og anvendelse.

Onlineteorien omhandler – Grundlæggende fysik, fysiologi specielt for dykkere, adfærd og sikkerhedsregler inden for dykning – (Dykker tabeller/computer)

Teoriundervisningen afsluttes med en skriftlig eksamen som er tilrettelagt som multiple choice opgaver. For at bestå eksamen skal minimum 80% af dine svar skal være korrekte.

Open Water Diver kurset indeholder trænings- og øvelses dyk i svømmehal. Du starter på lav dybde med enkle øvelser som bl.a. at tømme din maske for vand og genfinde tabt regulator. I løbet af disse dyk tilegner du dig de praktiske færdigheder som en certificeret Open Water dykker skal være i besiddelse af. Efter at øvelserne i svømmehallen er udført korrekt, gennemføres mindst 4 trænings- og øvelses dyk i havet. Øvelserne er i princippet en gentagelse af øvelserne fra svømmehallen, blot befinder vi os i det rette miljø – havet.

Undervisningsmateriale og udstyr:
I forbindelse med kurset får kursisten undervisningsmateriale bestående af: SSI Open Water Digital kursus

Undervisningsmaterialer:
Der kan vælges mellem Standard pakke eller Diamond pakke:

Standard pakke består af:
• Digital SSI Certification Card
• Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
• Interaktive Quizer, Personlige Noter & Bookmarks

Diamond pakke består af:
• Digital SSI Certification Card
• Digitale Træinings Materialer inklusiv Video Streaming
• Interaktive Quizer, Personlige Noter & Bookmarks
• Både on og off-line adgang via SSI’s App på op til 3 platforme

Under kurset låner du et komplet sæt dykkerudstyr gratis.

Kvalifikationer efter kurset:
Når du er færdig med kurset vil dit SSI Open Water Diver certifikat og din logbog identificere dig som dykker. Du vil efter kurset være i stand til at tage vare på dig selv, samt yde et minimum af assistance til din makker. Du kan købe eller leje dykkerudstyr, få fyldt dykkerflasker og deltage på dykkerture.

Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, under forhold tilsvarende dem du har haft under kurset er 18 meter – for juniorer dog maksimal 12 meter.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.